Selg din kjole

Gjenbrud kjøper ikke kjolene, men er et forenklende mellomledd som formidler mellom selger og kjøper.

Det vil si at du kan levere din brudekjole til Gjenbrud, som gjør hele jobben, så du slipper å tenke på annonsering eller å ta imot interesserte kjøpere i ditt private hjem! En slags Finn i fysisk form!

Ofte stilte spørsmål:

Vil du selge brudekjolen min?: Ja. Gjenbrud ønsker å kunne tilby brudekjoler i et mangfold av stiler og størrelser, og tar i utgangspunktet imot alle slags brudekjoler, forutsatt at de er hele og rene. Dersom kjolene har små kosmetiske feil som kan overses eller repareres, vurderer jeg også dem.

Vil du ha med tilbehør?: Ja, gjerne!

Hvilken pris skal jeg sette?: Efaring tilsier at det er enklere å få noen tusen for en brukt brudekjole når potensielle kjøpere kan komme og prøve den i salong, sammen med flere andre, enn når den selges fra privathjem. Dessverre synker brudekjoler fort i verdi. Halv pris av ny pris kan være et godt utgangspunkt dersom kjolen er av nyere årsmodell, etter noen år må man nok trekke fra mer.

Hva koster det?: Ved innlevering av kjole tar Gjenbrud et servicehonorar på 350,- som dekker utstilling i våre lokaler, foto og annonsering på nett, og prøvetimer med interesserte kjøpere. Dersom du vil ha egen Finn-annonse koster det 150,- ekstra. Ved salg tar Gjenbrud 30 % (minimum 500,-) av salgssummen i kommisjon. (For tilbehør tas det kun kommisjon.)

Hvordan gjør vi det med overhending?: Kjolen kan leveres personlig hos Gjenbrud i Vestby,- eller sendes i posten for eiers regning (129,- med forsikret Norgespakke fra Posten).
Sendes da til Gjenbrud v/Kristine Grønningsæter, Kroerveien 26, 1540 Vestby.

Kjolen min er ikke renset, må jeg rense den først?: Mange flekker kan fjernes hjemme i vasken med mild såpe. Gjenbrud kan vurdere å ta imot kjoler som ikke er renset, og ta jobben med rengjøring/rens, men tar ikke ansvar for mislykket rensing, og selger dekker selv utgiftene (mellom 1500,- og 2000,-).

Hvor fort blir kjolen solgt?: Det er helt umulig å si. I 2023 blir det bryllupsboom, etter nesten 2 år med fullstendig stillstand. Samtidig finnes det også mange brudekjoler på markedet. Det handler om å finne rett kjole til rett brud, og det kan gå både fort og sakte. Jeg garanterer derfor ikke at brudekjole din blir solgt, men skriver kontrakt for 1 år, og tror at det er realistisk.

Ta kontakt på gjenbrud@gmail.com for å få tilsendt mer info og kontrakt, helt uforpliktende.

Kontrakt kan fylles ut her, eller ved levering av kjolen